Kotision.com Meri-Teijo talomallisto

Valmis talomallistomme antaa suunnan valinnallesi, talon yksityiskohdat ovat aina Sinun päätettävissäsi. Uusi kotisi suunnitellaan yhdessä mieltymyksesi mukaisesti. Jos sinulla on valmiiksi toiveittesi täyttävä talon pohjaratkaisu, ota yhteyttä niin teemme siitä tarjouksen.

Valmiiksi lasketut kokonaishinnat esimerkkikohteissamme sisältävät koko rakennushankkeen, voit vaikuttaa lopillisen talon kaikkiin yksityiskohtiin. Kokonaishinnat vaihtelevat sen mukaan mille tontille rakennat talon. Jos muutostöitä ei tehdä valmiksi laskettuihin kokonaisuuksiin niin muutat täysin valmiiseen kotiin ilmoitetulla hinnalla. Tutustu esimerkkikohteisiin talovalmistajakohtaisilla mallistosivuilla alla.

 

Meri-Teijo KUUSAMO      mallisto

Meri-Teijo KASTELLI mallisto

OMAKOTI-messut 10/2016 Myyrmäki.

Projektitonttien ennakkomarkkinointi- ja kunnallistekniikan rakentamisvaiheet

Ruukinrinteen projektitonttien ennakkomarkkinointi ja kunnallistekniikan rakentaminen etenee vaiheittain. Kunnallistekniikan rakentaminen aloitetaan viimeistään kun 10 rakennushanketta on varattu sitovasti. Tontit myydään osana talon hankesopimusta.

Tonttilistassa selviää tonttien osuus talon hankesopimuksesta sekä varautilanne. Tonttilistalle tästä

Ekologinen, energiatehokas ja terve koti

Kotision.com on omaa hirsi-, puu- tai kivitaloa suunnittelevalle täydellinen palvelukokonaisuus, helposti ja vaivattomasti. Palvelumme sisältää koko rakennusprojektisi alusta loppuun yhdellä sopimuksella ilman ikäviä yllätyksiä, pysyen budjetissa ja aikataulussa. Kotision.com sopii mainiosti maanomistajille, jotka harkitsevat tonttinsa myyntiä, ei kuluja myyjälle sillä kotision.com huolehtii välityspalkkiosta. Kohde toteutetaan pienurakkasopimuksin. Hanketta on kilpailutettu ja ostajat saavat oikeuden hyödyntää hanketietoja, kuten jo sovittuja urakoitsijoita sekä tavarantoimittajia, tiedot luovutetaan ostajien käyttöön.

Kotision.com kokonaishankkeen sisältö ja eteneminen

Yhteistyössä

Salon kaupunki
Kotijoukkue Espoo | Kotision Oy LKV
Diswest Golf
Sähköurakat: Sähkövili Oy
Värisilmä Kirkkonummi
Kivimyymälä Espoo Kellonummi
Kuumalähde - Ulkoporealtaat